Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

lauantai 17. elokuuta 2013

Merimuseossa Kristiinankaupungissa

Eilen lähdettiin pienelle reissulle. Yövyttiin siskon luona pohjanmaalla ja tänään sit lähdettiin käymään Kristiinankaupungissa.(ja sit kerettiin kotiin just ku keihäskisat alkoivat) Sattui kyllä niin tuulinen ja sateinen päivä. Eipä paljoa viittinyt kaupungilla kävellä. Mutta kaunis se kaupunki on. Ensi vuonna täytyy tulla kesäkuun alkupuolella järjestettäville avoimet puutarha -tapahtumaan. Niiden talojen puutarhat haluan kyllä nähdä.
Merimuseoon sit poikettiin ja siellä oli innokas opas. Runsas tunti siellä oltiin ja kuultiin tarinoita erilaisista laivoista yms. 
Viljami 6v viihtyi kans hyvin ja hänelläkin oli kamera ja otti kans kuvia sieltä.

Tässä näitä mun kuvia sieltä.


Koira vain on erilainen.

Parkkilaiva Alma on vähän isompana "pienoismallina" läheisessä nimikkokahvilassaan esillä. Eli käytiin Cafe Almassa hampurilaisaterialla. Odotellessa pelailimme Kimbleä. Onpa siitä aikaa kun on pelannut sitä peliä, voittaja ei selvinnyt kun hampurilaiset ranskalaisineen tuotiin pöytään ja hyviä olivat.
Nämä seuraavat kuvat ovat Viljamin kotoa, hän on perustanut leikkimökkiin museon. Tavarat ova löytyneet omasta kotoa piharakennuksista. Hieno idea pieneltä nassikalta!Lattialla oleva astia on hänen isänsä isän (jo edesmenneen) alle kymmenvuotiaana tekema vesiastia, jossa on reikä sivussa ja siitä sai sit juoda kun oltiin töissä heinäpellolla.Onneks olkoon arvonnassa voittaneelle Savea ja Papuja -blogille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti